20.07.2018

15 TEMMUZ UNUTULMADI VE UNUTTURULMADI

15 Temmuz hain darbe kalkışmanın yıldönümü olan “Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nde aziz şehitlerimiz tüm yurtta olduğu gibi şehrimizde de düzenlenen programlarda anıldı. 2018 yılı Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerimiz İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi hocalarının riyasetinde bir dizi etkinlik düzenledi. Tüm camilerimizde olduğu gibi Karaelmas Şentepe ve İnağzı Camilerinde okuyan öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiirler, kasideler, ilahiler, tekbirler, tehliller ve salavat-ı şerifeler okuduğu programlarda bu aziz vatanı bizlere emanet eden şehitlerimizin özellikle de 15 Temmuz şehitlerimizin ruhlarına ithafen okunan hatimlerin duası da yapıldı. Programlar yapılan ikramlarla son buldu.