25.06.2018

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE İLK RESMİ NİKAH KIYILDI

Müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesinin ardından İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI ilçe müftülüğünde ilk resmi nikahı kıydı.

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğünde şef olarak Çalışan Rukiye ER  ile İlçemiz Özer Yazıcı Camiinde müezzinlik yapan Fikri ÖZDEMİR'in, Müftülük salonunda düzenlenen nikah töreni, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Müftümüz nikah töreninde yaptığı konuşmada, kanunun kendilerine verdiği yetki kapsamında ilçede ilk kez nikah kıydıklarını belirtti.

Çifte mutluluklar dileyen Müftümüz, sevgi, saygı, sabır ve sadakati her zaman evliliklerinde ön planda tutmaları temennisinde bulundu.

Müftümüz şahitler huzurunda yönetmelikte yazılan merasim metnini okuyarak "Evet" yanıtını aldığı çifte, evlenme kütüğünü imzalattı.

Resmi nikahın ardından yapılan duanın sonrasında Müftümüz evlilik cüzdanı gelin ve damada teslim etti.