16.07.2018

15TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz pazar günü öğle namazında önce Merkez Camide vatanı.dini için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve mevlidi şerif okundu.Öğle namazının ardından Alaplı Belediyesi halka ikramda bulundu. İlçemiz Mülki ve Kurum amirlerinin katılımı ile şehitliler ziyaret edilip dualar okundu. Akşam ise başta İlçemiz Mülki ve kurum amirleri olmak üzere İlçe merkezinde halkın katılımı ile program yapıldı. Açılışta İlçe Vaizimizin okuduğu Kur'an-ı Kerimin ardından İlçe Kaymakamımız Saim ESKİOĞLU ve Belediye Başkanımız Nuri TEKİN Milli Birliğimize vurgu yapan konuşmaklar yaptılar. Program İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI'nın yaptığı duanın ardından Demokrasi nöbeti ile devam etti.