14.05.2019

FATİH MAH 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU YIL SONU PROGRAMI DÜZENLEDİ

14 Mayıs 2019 Salı  günü saat 14:00’de Fatih mah. camiinde 4-6 yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilerin yıl sonu Programı gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI  Kur’an Kursu Öğreticileri, misafirler ve K.Kursu öğrencilerinin katıldığı program  , Kur'anı Kerim okunması ile başladı

İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI konuşmasında, 4-6 yaş Kur’an eğitiminin önemine vurgu yaparken, öğrencileri anne babalarını ve gayretli çalışmaya imza atan tüm Kur’an Kursu Öğreticilerini de tebrik etti.

4-6 yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler tarafından okunan ilahiler, şiirler, hadisler büyük beğeni toplarken öğrenci velileri ve tüm misafirler duygusal anlar yaşadı. Öğrencilere, belge ve hediyelerinin takdimi ile program sonlanırken, İlçe Müftümüz 4-6 yaş Kur'an Kurslarında öğreticilik yapan hocahanımlara programa katkılarından dolayı teşekkür etti.

Öğrenci velileride programda bulunmaktan ve çocuklarını Kur'an Kursuna göndermekten duydukları mutluluğu ifade ettiler.