17.07.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN YAZ KUR'AN KURSLARINDA OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZE 15 TEMMUZ PROGRAMI TERTİP EDİLDİ

Alaplı İlçe Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü tarafından Ulu Camide, İlçe Müftülüğümüze bağlı Yaz Kur’an Kurslarında okuyan Öğrenciler tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz şehitlerini, tüm şehitlerimizi anma programı icra edildi.

Düzenlenen programa İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI, Din Görevlileri  Kur’an Kursu Öğreticileri, Müftülüğümüze bağlı ilçe Merkezi Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrenciler, ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrenciler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program da, minik öğrenciler teşbih ve tehlil söyleyerek 15 Temmuz’u anlatan şiirler okuyup Peygamberimiz’e (s.a.s) salâtü selamda bulundular. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz’u anlatan kısa bir sinevizyon gösteriminin ardından İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI, günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı. Müftümüz, programda yer alan öğrencilere ve programı hazırlayan öğretici ve görevlilere teşekkür ederek öğrencilere Türk Bayrağı hediye etti.

Alaplı İlçe Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz şehitlerini, tüm şehitlerimizi anmak için düzenlenen program, Tepekent Kur’an kursu öğrencileri tarafından yapılan dua ile sona erdi.