20.11.2017

D.İ.B Atama -2 Daire Başkanımız Din Gönüllülerimizle buluştu

17 Kasım 2017 Cuma günü Diyanet İşleri Başkanlığı, İnsan Kaynakları Genel Müdürülüğü Atama 2. Daire Başkanı Dr. Muhammet Ali ASAR hocamız Çaycumamızda Din Gönüllülerimizle buluştu.
Saat 10:30'da Çaycuma Kültür Merkezinde Kuran Kursu Öğreticilerimiz ve Kurs öğrencilerimize yönelik  "Huzurlu Aile- Huzurlu Toplum " başlıklı güzel  bir Konferans veren Hocamız Cuma Vaazında ise Halkımıza Vaaz ve Nasihatte bulundular.

Öğleden sonra Saat 14:30 'da ise Şehit Ömer HALİSDEMİR Kur'an Kursumuzda yapılan Aylık mutad toplantımıza Dr. Muhammet Ali ASAR, Zonguldak İl Müftümüz Rüstem CAN, Gökçebey Veyis SUSAM hocalarımız da katıldılar. Toplantıda  tüm Personelimize yönelik etkili ve verimli bir sunum yapan Dr. Muhammet Ali ASAR  Hocamız Emekliye ayrılan Din Gönüllülerimize plaketlerini takdim edip;toplantı sonrasında Kursumuzda Yatılı eğitime devam eden Hafız adaylarımızla hasbihal etti.
Toplantımıza katılan Dr. Muhammet Ali ASAR Hocamıza,İl Müftümüz Rüstem CAN ve Gökçebey İlçe Müftümüz Veyis SUSAM hocalarımıza nazik ziyaretleri ve katılımları sebebiyle Çaycuma Müftülüğü ailesi olarak teşekkür ediyoruz.