20.07.2017

Ankara 14. Kafile Zonguldak Din Görevlilerimizle buluştuk

13 Ağustos 2017 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı Organizesi ve görevlendirmesi ile Kafile Başkanı olarak gideceğimiz ve 280 Hacımıza hizmet etme şerefini birlikte taşıyacağımız/yaşayacağımız Kıymetli Din Gönüllüsü kardeşlerimizle 19.07.2017 tarihinde Çaycumamızda bir araya geldik . Tanıştık ve Kutlu Seferle ilgili Kafile olarak çalışmalarımıza hız verdik. Nasip olursa 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü tüm Kafilemizin Hacı adayları ile İl Müftülüğümüzde saat 09.00 da bir araya gelecek ve Hacılarımız ile de tanışma ve bilgilendirme toplantımızı yapacağız. Kendilerini Çaycumada ağırlamaktan mutluluk duyduğum değerli Hocalarımıza Mustafa Havyar ( Zong. Din Hizmetleri Uzmanı ) Hüseyin Altuntaş ( İ-H Zonguldak ) Şeref Yıldızhan İ-H Krdz Ereğli ) Yusuf Akça ( İ-H -Gökçebey ) Taner Kaçar ( İ-H-Devrek ) ve Çaycuma Müftülüğü Din Gönüllülerimiz Satiye Özkan Yol ( Kuran Kursu Öğrt.) ve Nihat Bozaci ( İ-H -Çaycuma ) teşekkür ediyorum.