17.10.2017

İlçe Müftümüz 4-6 yaş miniklerimizi ve Hafız adaylarımızı ziyaret etti

İlçe Müftümüz Mahmut ARCAKLIOĞLU Şehit Ömer HALİSDEMİR Kur'an Kursumuzda eğitim ve öğretime devam eden 4-6 Yaş Grubu Minik öğrencilerimizi ve Hafız adaylarımızı ziyaret etti. Kur'an Kursu öğreticilerimizden Kurs ve öğrenciler hakkında bilgi alan İlçe Müftümüz ziyaretin devamında kısa bir konuşma ile öğrencilerimize nasihatte bulundu.

“Kıymetli gençler sizler bizlerin kabul olunmuş dualarımızsınız. Kur’an-ı Kerim’e talebe olmanın onurunu ve şerefini Cenab-ı Hak sizlere bahşetmiştir. Bu yaşta Rabbimizin mesajı ve kelamıyla tanışmış olmanız yeryüzünün en büyük mutluluklarından birisidir. Okuduğumuz Kur’an-ı Kerim yolumuzu aydınlatacak, zihnimizi açacaktır. Hatta okulunuzdaki diğer derslerde de Kur’an-ı Kerim’in bereketini yaşayacaksınız. Kur’an-ı kerim kendisine yönelen insanlara bağrını açar sırlarını verir ve onu her türlü kötülüklerden korur. Sizleri ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Sizlerde Ashabı Kiram Efendilerimizin yaptığı gibi Şehidimizin adını verdiğimiz Ömer Halisdemir Kur’an Kursuna toplanıp Cenab-ı Hakk’ın Rasülüllah (sav) indirdiği Kur’an-ı Kerimi ezberliyorsunuz. Cenab-ı Hak Kur’an-ı Kerim’i güzel bir şekilde ezberlemeyi, mucibince de amel etmeyi hepimize nasip eylesin”