08.12.2017

Çaycuma’da örnek “KUR'AN KURSU KARDEŞLİĞİ "

Çaycuma Müftülüğü olarak “ Kardeş Kur'an Kursumu Ziyaret ediyorum” Projesi kapsamında tüm Kur'an Kurslarını birbirleri ile kardeş yaptık.

“ Kur’an Kurslarımızın dini , sosyal ve kültürel anlamda da değer bulmasını sağlamak amacıyla ilçemizde bulunan Kurslarımızı birbirleri ile Kardeş yaptık.
Merkezde bulunan bir kursu , belde veya köyde bulunan ile kardeşlik ekseninde bir araya getiriyoruz.

Belirlenen proğram çerçevesinde Çaycumamızda Müftülüğümüze bağlı Kardeş Kurslar 05 -15 Aralık Tarihleri arasında birbirlerini ziyaret edecekler.

Kursiyer kardeşlerimizin de çok büyük beğenisi ve katılımına sebeb olan bu uygulamayla bayan kursiyerlerimiz aynı zamanda sosyalleşiyor ve kardeşlik duyguları da artıyor .”

“4- 6 YAŞ GRUBU MİNİKLER DE BİRBİRLERİNİ ZİYARET EDİYORLAR.”

.Çaycumada 4 - 6 yaş grubu Kurslarımıza devam eden minik öğrencilerimizin sınıflarını da birbirleri ile kardeş yaptık.Çocuklar birbirleri ile selamlaşıyor , tanışıyor ve kaynaşıyorlar.

Kardeş kurstan gelen arkadaşları ile oynayıp birbirlerine hediyeler takdim ediyorlar.Çocuklarımızın sosyal anlamda sağlıklı gelişimlerinde de büyük bir katkı sağlıyor..”