15.12.2017

Kur'an Kursları arası " Kardeşlik Buluşmaları" devam ediyor...

2017-2018 Eğitim Döneminde Kardeş Kur'an Kursları projesi kapsamında Çaycuma Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarımızın kardeşlik buluşmaları devam ediyor.

12.12.2017 tarihinde Filyos Beldemizde yapılan Kardeşlik buluşması çok güzel geçti. Filyos Beldesi ve Perşembe Beldesi Kur'an Kursları /4-6 Yaş Öğrencilerimiz biraraya geldiler. 4 -6 Yaş gruplarımızın kardeşlik ortamı görülmeye değerdi.

12.12.2017 salı günü Saltukova Beldemize bağlı Yeşilköyde bu yıl ilk defa açtığımız Yeşilköy Kur'an Kursumuzun kursiyerleri Perşembe Beldemize bağlı Uluköy Kur'an Kursumuzun kursiyerlerini misafir ettiler.

13.12.2017 Çarşamba günü Kızılbel Köyünde Saltukova Şehit Kerim Keçeci Kur'an Kursumuzun Bayan Kursiyerleri ile 4-6 yaş grubu miniklerimizin Kardeşlik buluşmasıgerçekleşti. Oldukça güzel geçen bir tanışma , kaynaşma yaşandı.

İlçe Müftümüz Mahmut ARCAKLIOĞLU'nun da katıldığı buluşmaların akabinde Müftümüz Kurs Hocalarımıza,Kursiyerlerimize ve Minik öğrencilerimizin Velilerine gayretlerinden ötürü teşekkür etti.