05.03.2018

Gençlik Şehitlerimize ve Ordumuza Dua ve Vefa " da buluşuyor

GENÇLİK Şehitlerimize VEFA için Camilerimizde...

Zonguldak Çaycuma İlçe Müftülüğü Gençlere yönelik etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Vatanına, Milletine gönülden bağlı, Ecdadının bıraktığı mirastan haberdar ve vazife şuuru ile donanmış bir Gençlik için  04 Mart 2018 Pazar Akşamı 2018 yılında 2.sini düzenlenen  " Gençlik Şehitlerimize ve Ordumuza Dua ve Vefa " da buluşuyor etkinliği Saltukova Merkez Camimii'nde yapıldı.
3 farklı Bölge ( 1.11 ve 14.) Gençleri Din Gönüllülerinin mihmandarlığında Camiye koştular.
Akşam Namazı sonrası Fetih Suresi Okundu. Gençlerimiz Sakarya Şiiri ve İlahiler sonrası İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu : Şehitlik ve Vatan Sevgisi konulu bir sohbet yaparak gençlerimize vaaz ve nasihatte bulundu. Ödüllü yarışma sorularınında yer aldığı bir etkinliğin ardından Kahraman Mehmetçiğimize ve Şühedaya dua akabinde Yatsı namazı, Gençlere yapılan ikram ile program sona erdi.