02.04.2018

Gençlik buluşmamızda muhteşem coşku

Aziz Şühedamıza ve Çanakkale Şehitlerimize Vefa/Dua Proğramı Mükemmeldi... 01.04.2018 Pazar günü Ahatlı Köyü Gemeçler Mah. Camimizin Bahçesinde organize edilen proğrama İl Müftümüz Rüstem Can da katılıp Çanakkale Ruhu konulu çok faydalı bir sohbet yaptı. Din Görevlileri Dernek Başkanı ve Ahatlı Köyü Din Gönüllüsü Ali Kurttekin hocamızın güzel sunumunda Ensar İlahi grubunun söylediği ilahiler ve Kahramanlık Türküleri , Gençlerimizin şiirleri ve sunumları ile bereket dolu geçen proğramda acizane biz de kısa bir sunum yaptık. Raşit Bayraktar Hocamızın duası ile proğram sona erdi. Bu anlamlı Proğrama ev sahipliği yapan Gemeçler Dernek Başkanı Mustafa Yıldız ve Yönetime , Din Görevlimiz Mustafa Kabaoğlu Muhtar Nurettin Kafkas Gemeçlerin Fedakar Gençlerine Rıza Yıldız Sait Gemec Yılmaz Kafkas Bayram Özdıl Emin Berber hocalarımız , 5. Bölge Koordinatörü İsmail Aydın ve Bölgenin tüm Din Gönüllülerine , sevgili Gençlerimiz ve kıymetli Cemaatimize çok teşekkür ediyoruz. Çok anlamlı ve bereket dolu bir proğram oldu. Emekleri geçen herkesten Allah razı olsun.