14.08.2018

Futbol ve Voleybol Turnuvamızda Şampiyonlar belli oldu

2018 Yılı Yaz Kur'an Kursları Spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen Futbol ve Voleybol turnuvalarımızda Şampiyonlar belli oldu. Bu yıl Futbol Turnuvamızın Şampiyonu Filyos Voleybol Turnuvamızın Şampiyonu Pehlivanlar mahallesi Kur'an Kurslarımız oldu.

Futbol turnuvamızda 2. ciliği Saltukova, 3. lüğü ise Geriş Köyü kurslarımız elde etti.
13.08.2018 tarihinde İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen Final programında Dereceye giren takımlara Kupaları, öğrencilerimize ise madalyaları takdim edildi.
İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Erdal ORUÇOĞLU yaptığı konuşmada Turnuvaya katılan tüm takımlara ve öğreticilerine, turnuva boyunca maçları yöneten hakem ve ilk yardım durumları için sahada hazır bulunan sağlık personeline ve maçların koordinasyonuyla ilgili işlemleri takip eden daire personeline ayrı ayrı teşekkür etti.