30.10.2017

İmam Hatipli Gençlerimizle güzel bir buluşma

26.10.2017 tarihinde Zonguldak Önder İmam Hatipler Derneği tarafından organize edilen "İmam Hatip Liselerinin Kuruluşu Özel " etkinliğine İlçe Müftümüz Sayın Mahmut ARCAKLIOĞLU misafir konuşmacı olarak davet edildi.

İlk Olarak Anadolu İmam Hatip Liseli Gençlerimize ; daha sonra da Şehit Gökhan Esen Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İHL gençlerimize " İmam Hatipli olmak ve bu ruhu yaşatmak " başlıklı bir sunumda bulunan İlçe Müftümüz program sonrasında;

Bu anlamlı proğramlara vesile olan Önder İmam Hatipler derneği Zonguldak İl Bşk Zekeriyya Uçar ; Dernek Bşk Yrd. Harun Akgül ve Dernek Saymanı Orhan Sağlam ile Zonguldak Anadolu İHL Müdürü Recep Ali Kanberoğlu ve Şehit Gökhan Esen Proje İHL Müdürü Mehmet Çakmak kardeşlerimize teşekkürlerini iletti.