22.12.2017

2017 Yılının son Personel Toplantısı İl Müftümüz ve Kaymakamımızın katılımıyla yapıldı

Çaycuma'da 2017 yılının Son aylık toplantısını yaptık. 21.12.2017 Perşembe günü Şehit Ömer Halisdemir Kur'an Kursumuzun toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Müftümüz Rüstem Can ve Çaycuma Kaymakamımız Serkan Keçeli de katılarak bizi ve tüm personelimizi onore ettiler. Toplantı öncesinde Kızılay Şubesi yetkilleri Kök hücre konusunda sunum yaptılar ve toplantı sonrası Din Gönüllüsü kardeşlerimiz Kan bağışı yaptılar. İl Müftümüz Rüstem Can " Etkili Din Görevlisi " konulu güzel bir konuşma yaptı. Toplumu kuşatan Hizmetler dolayısı ile tüm Çaycuma Müftülüğü ailemize teşekkür ettiler. Kaymakamımız Serkan Keçeli de Dini ve Manevi anlamda toplumların çok önemli bir ihtiyacını karşılayan Din Görevlilerimizin öneminden bahsetti. Kilimli Müftülüğüne naklen atanan İsa Soylu hocamız da bizlere veda etti. Toplantımıza şeref veren Sayın Kaymakamımıza, İl Müftümüze ve tüm Din Gönüllülerimiz adına teşekkür ediyorum.

Mahmut ARCAKLIOĞLU

İlçe Müftüsü