02.01.2018

Çaycuma ŞEHİTLERİMİZE VEFA'sını bir kez daha gösterdi

31 Aralık 2017 Pazar akşamı Çaycuma Müftülüğü öncülüğünde  Perşembe Beldesi MErkez Camimizde düzenlenen "Şehitlerimize Vefa ve Dua" gecesinde Çaycuma halkı muhteşem bir katılımla bir kez daha Vefasını gösterdi. Programa Misafir olarak davet edilen Eyüp Sultan Camii Baş İmamı Hafız Metin Çakar ve Baş Müezzin Hafız Davut Şensoy ; Kastamonu Nasrullah Camii Baş İmamı Hafız Kahraman Şekercioğlu hocalarımız bu anlamlı geceye renk kattılar. Programla ilgili olarak İlçe Müftümüz Sayın Mahmut ARCAKLIOĞLU bir Teşekkür mesajı yayınladı :

31 Aralık 2017 pazar akşamı Çaycuma Müftülüğü olarak Perşembe Merkez Camimizde organize ettiğimiz ve muhteşem bir katılımın yaşandığı "Şehitlerimize Vefa ve Dua " gecesinde Okudukları birbirinden güzel Tilavetleri ile ; kasideler ve ilahilerle , şiirler ve dualarla bizlere unutulmayacak bir gece yaşatan değerli Hocalarımız Eyüp Sultan Camii Baş İmamı Hafız Metin Çakar ve Baş Müezzin Hafız Davut Şensoy ; Kastamonu Nasrullah Camii Baş İmamı Hafız Kahraman Şekercioğlu ; Zonguldak Acılık Hazreti Ali, Camii Baş İmamı Hafız Nizamettin Dereli ; Çaycuma Fatih Camii İmam Hatibi Mustafa Demirsoy ; Helvacılar Şabanoğlu Mah. İmam Hatibi Burhan Açıkgöz ; Tasavvuf Musiki Koromuz Murat Yaşa Emin Berber Kurtuluş Akbaş Uğur Kayadibi ; Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi ve 2017 Zonguldak İmam Hatipler arası Kur'an Okuma il 1.cisi Yıldıray Durmuş ; Çaycuma Nihat Kantarcı Lisesi öğrencisi Kubilay Baş ; Teknik masada Huseyin Altuncu ; Katılan Kamu Kurum ve kuruluşlarımızın amirleri ve çalışanlarına , sivil toplum ve siyasi parti temsilcilerine ; maddi ve manevi destek olan hayırsever kardeşlerimize ; dernek ve vakıf sorumlularına ; Kuran Ziyafetini yurt içi ve dışına canlı olarak aktaran Ercan Karakuş ; Perşembe Camii Din Görevlilerimiz Raşit Bayraktar Bir Garip Yolcu ve Volkan Kulakçı ile Camii Dernek Yönetimimize ; Daire personelimize ; Bölge Din Görevlilerimiz ile Gençlik Kolllarımıza ; Kuran Kurslarımızın kursiyerlerine ; iştirak eden tüm bay ve bayan Kuran Sevdalılarına şahsım ve Çaycuma Müftülüğü ; Türkiye Diyanet Vakfı Çaycuma Şube Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum.