13.03.2018

Çaycuma Gençliği Camiye koştu

Çaycuma GENÇLİK Buluşmalarımız devam ediyor... 10.03.2018 Cumartesi akşamı Merkez 1.2 ve 6. 10 . Bölge Gençlerimizle Mrkz Yeni Camimizde bir araya geldik. Murat Yaşa hocamızın zatına mahsus güzel sunumunda Genç kardeşlerimiz Kuran Okudular , İlahiler ve hadisler paylaştılar. Şehitlik ve Vatan konulu sohbetimiz sonrası Şehitlerimiz ve Kahraman ordumuz için dua ettik.

Bu anlamlı buluşma için büyük gayretleri olan Din Gönüllüsü kardeşlerimizden , maddi ve manevi katkı yapan hayırseverlerden Allah razı olsun.

DUYURU : 1 - 17 Mart akşamı MUHARREMŞAH Köyümüzde Bölgesel Gençlik Buluşmasına ;( Akşam Namazı sonrası ) 2- 18 Mart Sabahı ise Mrkz ULU Camimizde Çanakkale Şehitlerimize Vefa ve Dua Sabah Namazına Tüm Halkımızı bekliyoruz.