14.05.2018

20 Hafızımız için muhteşem İcazet töreni

Çaycumamızda güzel şeyler olmaya devam ediyor. Şehit Ömer Halisdemir Yatılı Hafızlık Kur'an Kursumuz meyvelerini vermeye başladı. 20 Hafızımız için haftasonu yaptığımız icazet töreni muhteşem anlara sahne oldu. Personelimizden İsmail BOZACI'nın Salası ile başlayan programda İstanbuldan gelen misafir hocalarımızın Kur'an tilavetleri, İlahiler, Musiki dinletisi, İl Müftümüz, İlçe Kaymakamımız ve Protokol konuşmaları, Hafızlarımıza belge ve hediye takdimi ile devam etti. Katılımın yoğun olduğu programımızla ilgili İlçe Müftümüz Sayın Mahmut ARCAKLIOĞLU bir teşekkür mesajı yayınladı.

12.05.2018 tarihinde yapılan bu anlamlı merasime Teşrifleriyle bizleri onurlandıran Sn. Kaymakamız Serkan Keçeli , İl Müftümüz Rüstem Can , Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe ; Ak Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ; İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Ercan Kahya ; Kdz Ereğli İlçe Müftümüz Albayrak , Devrek İlçe Müftümüz Mahmut Çakır , Alaplı Müftümüz Aydın Bostancı ; Bu anlamlı güne selamlarını ve dualarını ileten Kırklareli Müftümüz Hüseyin Demirtaş Şehitkamil Müftümüz Ömer Keskin ve Emekli Müftümüz Namık Kemal Gönenç hocalarımıza ;İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Çoşkun Coşkun Ulutaş , İlçe Malmüdürümüz Şener Çıvak ; Orman İşletme Müdürümüz İlhan Ilhan Albuz; Çay- Der Bşk Ramazan Taşdemir ve Yönetim Kuruluna ; T.D.V Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Muslu ; Naim Eren ve Recep Yılmaz; Çay- Em-der Bşk Erol Ünlü ve Yönetim Kurulu üyelerine ; İstanbuldan katılan Kuran Okuyucularımız M.Mehmet Hanifi Pervane Mustafa Giden hocalarımıza ; Memur Sen Diyanet- Sen İlçe Bşk Kenan Tunç ; Diva Sen İlçe Bşk İmam Yusuf Bayhan Türk Diyanet Vakıf Sen Bşk Ilyas Güven ; Din Görevlilerimiz , Kuran Kursu Öğreticilerimiz ; Daire personelimiz Kızılay Çaycuma yetkilileri Raci Sönmez ve bay bayan tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.