26.06.2018

Camiler çiçek açtı,çocuklar camiye koştu

2018 yılı Yaz Kur'an Kurslarımız 25 Haziran 2018 günü Çaycumamızın her bir köşesinde birbirinden güzel programlarla açıldı. 25 Haziranda başlayıp 17 Ağustosta sona erecek olan 8 haftalık bir eğitim süreci çocuklarımızı bekliyor. Başkanlığımızın "Camide çocuk sesi,Vatanımın neşesi" temasıyla bu yıl başta 15 Temmuz olmak üzere Vatan sevgisi'nin çocuklarımıza aşılanması hedefleniyor. Kur'an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler,Ahlak ve Maneviyat eğitimi, Sportif ve Kültürel faaliyetlerle dolu dolu geçecek bir Yaz dönemi çocuklarımızı bekliyor.
İlçe Müftümüz yaptığı açıklamada : " Çocuklarımız geleceğimizdir. Onlara sahip çıkmak ve gerekli eğitimi aldıklarından emin olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Eğitim döneminin hocalarımıza ve evlatlarımıza hayırlar getirmesini niyaz ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.