15.10.2018

Ekim Ayı Aylık personel toplantımız yapıldı

Çaycuma Müftülüğü ’nün Ekim ayı aylık mutad toplantısı 15/10/2018 Pazartesi günü saat 09:30'da Şehit Ömer Halisdemir Kur’an Kursu toplantı salonunda yapıldı.

Merkez Velioğlu Hüseyinbeyler Mahalle Camii İmam-Hatibi Tuncay GÜNEŞ’in okuduğu Kur'an-ı Kerimle başlayan toplantı Şube Müdürü Erdal ORUÇOĞLU’nun gündeme dair konuların personele duyurulması ile devam etti.

Din Görevlileri Dernek Başkanı Ali KURTTEKİN de derneğin faaliyetleri hakkında personele bilgi verdi.
İlçe Müftüsü Ayhan ERMİŞ, toplantıda camilerin temizliği, göreve bağlılık, görevde verimlilik, umre kayıtları ve Başkanlığımızca yurt içi ve yurt dışında inşası devam eden camilerle ilgili toplanacak yardım konularında açıklamalarda bulundu.