14.11.2019

Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz

Devrek Müftüsü Hasan İzmirli Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 14.11.2019 tarihinde akşam ile yatsı namazı arasında Pınarönü Köyü Merkez Mahalle Camiinde düzenlenen “Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” temalı programa katıldı.

Tüm mahallelerden kadın erkek, genç yaşlı vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program tesbihat, tekbir salatü selam, ilahi ile devam etti.

Müftü İzmirli “Başkanlığımız yeni bir çalışma başlattı. Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz diye. İşte hep birlikte bu mübarek gecede ailece camideyiz. Geçmişten beri Devrek İlçemizde kadınlar camiye gitmektedir. Bu gerçekten güzel bir amel, sevabı çok olan bir davranış” Diyerek başladığı konuşmasına “Peygamberimiz ve Aile” konusunda ayet ve hadisler ışığında sohbetine devam etti. Ardından okunan hatimlerin duası yapıldı.

Namazın akabinde yemek ikramı yapıldı. Bayram havasında geçen programdan halkın çok memnun kaldığı gözlendi.