14.11.2019

Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Devrek Müftülüğünce lise öğrencilerine yönelik ''Aile: İlk Mektebimiz'' konulu kompozisyon yarışması ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak da ''Peygamberimiz ve Aile'' konulu şiir yarışması düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri 14.11.2019 perşembe günü sat 11.30'da Devrek Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ödül Töreni ile veridi.

Ödül törenine Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gün Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Atlı, Müftülük Şube Müdürü Erkan Adalan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa İlçe Müftüsü Hasan İzmirli'nin konuşması ile devam edildi. İzmirli'nin konuşmasının ardından her kategoride sınıf sınıf ayrı ayrı yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren toplam yirmi iki (22) öğrenciye ödülleri ve teşekkür belgeleri verildi.

Kompozisyon ve şiir yarışmalarında birinci olan öğrencilere ödülleri; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gün Albayrak, ikinci olan öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, üçüncü olan öğrencilere ise İlçe Müftüsü Hasan İzmirli tarafından takdim edildi. Ödül törenin ardından birinci olan öğrenciler kaleme aldıkları bir birinden güzel''şiir ve kompozisyonları'' katılımcıların huzurunda seslendirdiler. Duygu dolu anların yaşandığı programın sonunda davetlilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ''Peygamberimiz ve Aile isimli eser ile Kur'an-ı Kerim Meali'' hediye edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Devrek Şubesi tarafından dereceye giren öğrencilere ödül verildi.