18.11.2019

Merkez Kız Kur’an Kursu Yararına Kermes

Devrek Müftülüğü rehberliğinde Kurs Aile Birliğinin marifetiyle Merkez Kız Kur’an Kursu yararına 18.11.2019 tarihinde Cumhuriyet Meydanında kermes düzenlendi.

Program açılışında konuşma yapan İlçe Müftüsü Hasan İzmirli “Bu gün burada hayırlı bir iş için, kermes açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Geçmişten beri halkımız hayır yapmada çok duyarlı. Kermes de bir çeşit hayırdır. Buradan elde edilecek gelir tamamen Merkez Kız Kur’an Kursunda kalan öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılacaktır. Katkısı olan kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederim. Emeği olan kıymetli görevlilerimize, Kur’an Kursu öğreticilerimize, öğrencilerimize ve halkımıza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Recep Korum da yaptığı konuşmada “Kermesimiz Müftülüğümüz ve Kur’an Kursumuz hakkında hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ulu Cami İmam Hatibi Muharrem Karaca’nın yaptığı dua ile açılış yapıldı.