13.11.2019

2019 YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE HUZUREVİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce tertip edilen etkinlikler kapsamında, 13 Kasım 2019 Çarşamba günü ilçemiz Gülüç Beldesindeki İbrahim İzmirlioğlu Huzurevi ziyaret edildi. Müftülüğümüz Şube Müdürü Mehmet ŞEN, H.Kenan Pestilci Cami Müezzin Kayyımı Nurcahit CANDAN, Meydanbaşı Cami İmam Hatibi Vedat ALKAN ve Göktepe Mahalle İbrahim İzmirlioğlu Cami İmam Hatibi Yücel AĞRALI ile birlikte İzmirlioğlu Huzurevi sakinlerimiz ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyarette Kur’an-ı Kerim tilavet edildi ve ilahiler okundu. Müftülüğümüz Şube Müdürü Mehmet ŞEN, huzurevi sakinlerine gül takdiminde bulundu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerden sonra Müftülüğümüz Şube Müdürü Mehmet ŞEN’in yaptığı dua ile ziyaret sona erdi.