18.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE İLÇEMİZ ORMANLI BELDESİ MERKEZ CAMİİNDE İLAHİYATÇI YAZAR ÖMER DÖNGELOĞLU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRDİ.

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz ve Aile” temasından hareketle, İlçe Müftülüğümüzce tertip edilen etkinlikler kapsamında 13 Kasım 2019 Çarşamba günü akşam namazına müteakip İlahiyatçı Yazar Ömer DÖNGELOĞLU, Fatih SARIKOÇ’un İmam Hatipliğini yaptığı ilçemiz Ormanlı Beldesi Merkez Camiinde konferans verdi. İlahiyatçı Yazar Ömer DÖNGELOĞLU tarafından verilen konferansa ev sahipliği yapan İlçe Müftümüz Recai ALBAYRAK, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram BAŞOL, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih ÇAKIR ile birlikte emekli din görevlilerimiz, mezkur mahaldeki imam hatiplerimiz ile birlikte çok sayıda vatandaşımızın katıldığı da gözlendi.