05.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ZİYARETLERİ

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Zonguldak İl Müftülüğümüze nezaket ziyaretleri gerçekleştirildi.

Yapılan ziyaretlere katılan Zonguldak Valisi Sn. Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Emniyet Müdürü A. Metin Turanlı, Memur-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve KYK Abdullah Sabri Efendi Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Adem Yay ile yurt öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ülkemize ve Diyanet camiasına hayırlar getirmesini temenni etti.

Hafta münasebetiyle Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can ve beraberindeki heyet, ömrünü din hizmetine adamış emekli din görevlilerine vefa ziyareti gerçekleştirdi.