18.10.2019

İMAM-HATİP OKULLARININ 68. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

İlk olarak 1951 yılında eğitim-öğretime başlayan imam-hatip okullarının 68. kuruluş yıldönümünde, eş zamanlı olarak etkinlikler gerçekleştirildi.

Zonguldak İl Müftülüğü ile ÖNDER Zonguldak şubesi ortaklığında Zonguldak Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Şehit Gökhan Esen Proje Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Kilimli İmam Hatip Ortaokulu ile Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesinde eş zamanlı olarak düzenlenen programlarda İl Müftü Yardımcıları Bayram Danacı ile Nurdan Albayrak, Kilimli İlçe Müftüsü Rıza Arı, ADRB Vaizi Elif Dağdeviren, Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Havyar görev aldı.

Bir mü’minde olması gereken en önemli vasıflardan “Ehliyet ve Liyakat” sahibi olmak ile “İmam-Hatip Ruhunu Yakalamak ve Yaşamak” konularında interaktif sunumlar yapıldı.