30.12.2019

EVLİLİĞE İLK ADIM SEMİNERİ TAMAMLANDI.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın himayelerinde ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi hususunda toplumumuza dini ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik etmek amacıyla, “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek Projesi- Evliliğe İlk Adım Seminerleri” Zonguldak İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesinde tamamlandı. 4 hafta boyunca devam eden seminerde ADRB Vaizi Elif Dağdeviren tarafından “Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik”, “Nikah ve Sorumluluk”, “Ailemin İletişim Dili”, “Ailede İffet ve Mahremiyet”, “Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun”, “Çocuklarla Şenlenen Yuvalar”, “Evlilikle Büyüyen Ailem”, Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi. Seminere katılan 8 çifte sertifikaları ise il müftüsü Rüstem Can tarafından verildi.