08.10.2018

CAMİLER ÇİÇEK AÇTI.

Zonguldak Müftülüğü, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında TOKİ Yenimahalle İlkokulu ile Şehit Gökhan Esen Proje Anadolu İmam-Hatip Lisesi ortaklığında “CAMİ-ÇOCUK BULUŞMASI” düzenledi. Bağlık Yenimahalle Camiinde düzenlenen programa yaklaşık 80 öğrenci katıldı. TOKİ Yenimahalle İlkokulu Müdürü İdris Yavuzyılmaz, Şehit Gökhan Esen Proje Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Çakmak, Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Bayram Danacı, Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Havyar ve Bağlık Yenimahalle Camii İmam-Hatibi Dursun Alamehmet’in katıldığı etkinlikte öğrencilere camilerin toplum hayatındaki önemi anlatıldı. Oyunlar ve bilmeceler eşliğinde interaktif olarak camiyi tanıma fırsatı bulan öğrencilere programın sonunda ikramda bulunuldu.