Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Karaman Amele Birliği İlkokulu GSB Manevi Danışmanlar ve Gençlik Liderlerinin katılımıyla ziyaret edildi. "Merkezim her Yerde" etkinliğinde gençlerin ördüğü atkı ve bereler çocuklara dağıtıldı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla umre ibadeti yapmak üzere kayıtlarını yapan vatandaşlarımız, dualarla kutsal yolculuğa uğurlandı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde yürütülen 2024 Yılı Zekât İyilik Buluşmaları Toplantısı Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık Müşaviri Suat Okuyan’ın katılımlarıyla Zonguldak İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.
Detay

GSB Gençlik Liderleri ve Manevi Danışmanlar, "Merkezim Her Yerde" etkinliği kapsamında Sendika 4-6 yaş Kur'an Kursunu ziyaret etti.
Detay

Müftü Durgun'un konuşmacı olarak katılacağı "Baba Okulu" Seminerine tüm halkımız davetlidir.
Detay

Huzur Dersleri her hafta pazartesi akşamı Tepebaşı Haızlık Kur'an Kursunda yapılmaya devam ediyor.