Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

YEDAM olarak tütün, alkol, madde, internet ve kumar oynama ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı oluyoruz.
Detay

Kur'an kurslarımızda ve kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlarımıza yönelik 6 Haziran 2022 tarihinde başlamak üzere, Başkanlığımızca, 2022 yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı yapılacaktır.
Detay

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde 2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri arasında Kur'an-ı Kerim Yarışmaları gerçekleştirilecektir.
Detay

Kur'an kurslarımızda ve dışarıdan kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlarımıza yönelik Başkanlığımızca, 2022 yılı I. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı yapılacaktır.