15.03.2018

KYK YURDUNDA AKİF’İ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

KYK Hatice Turhan Sultan Kız Öğrenci Yurdunda, İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıldönümü ve istiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

12 Mart 2018 Pazartesi günü düzenlenen programa Zonguldak Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizesi Elif Dağdeviren, Diyanet KYK personeli Sadegül Taşcıoğlu ve KYK öğrencileri katıldı. Mehmet Akif’in hayatının sinevizyon eşliğinde anlatıldığı programda öğrenciler de onun hayatından kesitler sundu.  ADRB Vaizesi Dağdeviren ise; milli ve manevi değerler bağlamında “Akif ve Vatan Sevgisi” konulu sohbetiyle dinleyenlere seslendi.

Program, başta Afrin şehitlerimiz olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan, din-i mübin-i İslam adına canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen yapılan dua ile son buldu.

Ayrıca kız öğrencilerimiz İncivez Camiinde gerçekleşen “Sabahın Seherinde Şehrin Kalbinde Sabah Namazı Buluşması”na da iştirak etmişlerdir.