17.05.2018

4-6 yaş Kur’an kurslarımızın dönem sonu heyecanı

Kur’an Kurslarımızda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı sonu yaklaşırken, 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızdaki öğrencilerimizi dönem sonu heyecanı sarmaya başladı.

Zonguldak Merkez Sendika ve Site Bahçelievler Kur’an Kurslarımızda eğitim-öğretim gören 4-6 Yaş Grubu öğrencilerimiz Müftülüğümüz Konferans Salonunda 15 Mayıs 2018 Salı günü yılsonu kapanış programı düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İl Müftüsü Rüstem CAN açılış konuşması yaptı.

Sendika Kur’an Kursu Öğreticisi Zeynep Tozkoparan ve Bahçelievler Kur’an Kursu Öğreticisi Nesrin Ertem riyasetinde gerçekleşen programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra ilahiler okuyarak dinleyicilerin gönüllerine seslendi. Ayrıca programda slayt ve sinevizyon gösterimi de gerçekleşti. Öğrencilerin hazırladığı el sanatı eserler de katılımcılardan tam not aldı.