19.05.2018

GENÇLİK HAFTASINDA KURULAN STANTTA MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN TANITIMI

15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen gençlik yürüyüşü, gençlerin ve vatandaşlarımızın katılımları ile gerçekleştirildi. Yürüyüşün ardından Zonguldak Valiliği önünde resmi tören icra edildi. Törene Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, il protokolü, gençler ve çok sayıda Zonguldaklı katıldı.

Tören programı kapsamında gençlerle çelenk koyma, istiklal duruşu ve İstiklal marşı ile işaret dili ile İstiklal Marşı okunması, spor gösterileri gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğünün riyasetinde gerçekleştirildi. Tören alanına kurulan kurumlara ait stantlarda müftülüğümüzün ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları ile Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarının tanıtımı yapıldı.  Ayrıca programda gençlerimizin yaptığı resim, ebru, filografi sergisi katılımcıların ziyaretlerine açıldı. Program gençlerimizin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi ile sona erdi.