26.06.2018

YAZ KUR'AN KURSLAIMIZ AÇILDI

Alaplı İlçe Müftülüğümüz tarafından 2018 Yılı Yaz Dönemi Kur’an Kurslarının başlaması nedeniyle, Ortacı Kız Kur'an Kursu bahçesinde açılış programı düzenlendi.
“Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” teması ile 25 Haziran’da açılıp, 17 Ağustos’a kadar devam edecek olan yaz Kur’an kurslarının açılış programına  İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI Müftülük  Şefi Sait OKUR, Cami görevlileri, Kur'an Kursu Öğretic,  4-6 Yaş grubu Kur’an kursu öğreticileri, 46 Yaş grubu ve üzeri öğrenciler ile velileri katıldı.
 İlçe Müftümüz yaptığı konuşmada"Açmış olduğumuz yaz Kur'an Kursları için tüm camilerimizde ve Kur'an kurslarımızda çocuklarımızın Kur'anı Kerim öğrenmelerine yardımcı olmak için imam hatiplerimiz ve Kur'an öğreticilerimiz görev yapmakta. Kursumuz sekiz hafta devam edecek. Günde üç saat boyunca Kur'anı Kerim öğretilecek" dedi.