14.04.2018

14/04/2018 CUMARTESİ SABAHI KILÇAK KÖYÜ CAMİİNDE BULUŞTUK

Bu haftaki sabah namazı buluşması Kılçak Köyü Camiinde icra edildi. Sabah namazından önce Camii İmam Hatibi tarafında Fetih Suresi okundu. Sabah namazının ardından ise kuranı kerim, ilahi ve kasideller okunduktan sonra İlçe Müftümüz Sayın Aydın Bostancı  vaaz ve dua yaptı. Sayın Müftümüz konuşmasında mubarek miraç gecesinin sabahında bizi burada buluşturan allaha hamd olsun diyerek başladığı konuşmasında isra suresinde allahın inananlara verdiği emirlerden bahsetti. Camiyi hınca hınç dolduran bay ve bayan Cemaate göstermiş oldukları teveccühten, camii görevlilerinede yaptıkları özverili çalışmadan dolayı teşekkür eden  Müftümüz önümüzdeki hafta sabah namazı buluşmasının Çay Köyü camisinde yapılacağını söyledi.