23.03.2018

REGAİB KANDİLİNİ İDRAK ETTİK

Üç ayların habercisi olan ve Recep ayının ilk  Cuma gecesinde idrak edilen Regaib Kandili tüm islam aleminde olduğu gibi ilimizde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

22 Mart 2018 Perşembe gününü cumaya bağlayan gece Regaib kandili olması münasebetiyle İlçe Müftülüğümüze bağlı bütün camilerde program gerçekleştirildi. Tüm camilerimizde akşam namazından itibaren Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin yanı sıra mevlidler, ilahiler, kasideler, salat-u selamların okunduğu gecede halkımız hep birlikte yapılan dualara amin demenin hazzını bir kez daha yaşadı. Bu bağlamda merkez  Camide yapılan programa İlçe Müftümümüz Aydın Bostancı,İlçe Vaizi Serkan DEMİRTAŞ,Şef Sait Okur ve cami görevlileri katıldı.Programda İlçe Müftümüz üç ayların ve Regaib kandilinin önemi, Allahın Merhameti ve ana babaya iyilik konulrında yaptığı konuşmanın ardından  dua yaptı vecamiiyi dolduran cemaate teşekkür etti.