02.01.2024

GSB YURDUNDA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA

Gençlik Spor Bakanlığı Alaplı Öğrenci Yurdunda, İlçe Müftülüğümüz tarafından Şehitlerimiz için dua program yapıldı.Yurt Müdürü Abdullah Ekşioğlu ve Öğrencilerin katıldığı programda Müftülük Personeli Ertan Öztürk'ün Şehitlerimizin ruhlarına ithâfen okuduğu Kur'an-ı Kerim sonrası Milli ve Manevi değerlerimiz ile Şehadet Mertebesi konulu sohbeti ile Gençlerle hasbihal eden İlçe Müftümüz Dr. Yılmaz Çelik, "Dünya baronları müslümanlara yaşam hakkı tanımak istemiyorlar.Hindistanda hindutva denilen akım, müslüman düşmalığı yapıyor.Siyonizm,kan gözyaşı ve vahşetten besleniyor.Müslümanların güçlenmesini istemeyen baronların asıl amaçları güçlü müslümanlar karşısında yaşam alanı bulamayacak olmasıdır.Onun için her alanda her sahada güçlendiğimiz zaman ,hak,hukuk,adalet ve İslamiyetin güzelliklerini paylaşma adına daha fazla söz sahibi olacağız.Bizlere düşen kendi kişilik ve kimliğimizin,inancımızın,milli ve manevi değerlerimizin farkına vararak bir duruş sahibi olmaktır."dedi .Program,Şube Müdürümüz Mehmet Şen'in Şehitlerimiz için yaptığı dua ile nihayete erdi.