12.01.2024

FİLİSTİN'E ALAPLI'DAN BÜYÜK DESTEK

Alaplı Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğünün destek verdiği,Alaplı Din Görevlileri Derneği, Alaplı Hafızlığı Destekleme Derneği ve Ortacı Hafızlık Kız Kur'an Kursu Derneklerinin ortaklaşa düzenledikleri Filistin'e Destek Gecesi'nde toplanan 127.185.00 tl.(Yüzyirmiyedibinyüzseksenbeş türk lirası) ,makbuz karşılığı ilgili hesaplara aktarılarak Türkiye Diyanet Vakfı Alaplı Şube Başkanı İlçe Müftüsü Dr.Yılmaz Çelik'e teslim edildi.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Alaplı Belediye Kültür Merkez'inde gerçekleştirilen "Kudüs Davamız" konulu Filistin'e Destek Gecesinin organizasyonunu gerçekleştiren Din Görevlileri Derneği Başkanı Salim Bilici,Hafızlığı Destekleme Derneği Başkanı Hüseyin Gökgöz,Ortacı Kız Kur'an Kursu Dernek Başkanı Nurettin Mutlu ve Mustafa Yaman Cami İmam-hatibi Abdulcabbar Kalaycı'ya teşekkür eden İlçe Müftüsü Dr.Yılmaz Çelik,"Her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olmuş bu necip millet,tekrar kadirşinaslığını göstererek elinden ne gelebiliyorsa Filistin ve Gazzede bulunan kardeşlerimizin yarasına merhem olma adına yanan ateşe karınca misali su taşıyor.Bu yardım gecesinin yapılmasında emekleri olan hocalarıma teşekkür ediyorum.Maddi,manevi destek olan Alaplı Halkına şükranlarımı sunuyorum.Allah hepinizden razı olsun."dedi.