12.01.2024

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADIK

İlçemizde bulunan Alaplı Faal Gazeteciler Derneği ve Alaplı Gazeteciler Derneği'ni ziyaret eden İlçe Müftümüz Dr.Yılmaz Çelik,Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti.İlçe Müftümüz Dr.Yılmaz Çelik,"Tarafsız, özgür, doğru,ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan,gece gündüz demeden, her türlü olumsuz şartlarda, toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren tüm basın mensubu çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar çalışmalarında başarılar dilerim."dedi.Ziyaretlerde Dernek Başkanlarına Kur'an-ı Kerim hediye edildi.