22.01.2024

HUZUREVİ İLE BAKIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİK

Alaplı İlçe Müftümüz Dr.Yılmaz Çelik,İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü İlhan Yılmaz'a iade-i ziyarette bulunarak huzurevi sakinleri ile hasbihal etti.Yaşlılarla tek tek ilgilenen İlçe Müftümüz Dr.Yılmaz Çelik,mübarek üç aylarını tebrik etti.Müftülüğümüz ve Huzurevi arasında önemli gün ve gecelerde sunulacak din hizmetinin görüşüldüğü ziyarette İlçe Müftümüz Dr.Yılmaz Çelik ,Huzurevi Müdürü İlhan Yılmaz'a Kur'an-ı Kerim hediye etti.Ayrıca Alaplı İlçe Müftümüz Dr.Yılmaz Çelik ve Müftülük Personeli Mustafa Öztürk,İlçemizde bulunan Kuzey Bakım Merkezini ziyaret ederek burada kalan merkez sakinleri ile hasbihal etti ve mübarek üç aylarını tebrik etti.Müftülüğümüzce Cuma günleri din hizmeti sunulan bakım merkezinde kalanlarla sohbet eden,dini sorularını cevaplayan ve taleplerini dinleyen Dr.Yılmaz Çelik,Kuzey Bakım Merkezi Müdürü Serdar Demirkol'a Kur'an-ı Kerim hediye etti ve sunulan din hizmeti işbirliği için teşekkür etti.