03.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE ŞEHİDİMİZN AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

_Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Güney Doğuda şehit olan Recep TURAN'ın ailesi ziyaret edildi. Ziyarete İlçe Müftümüz ile beraber İlçe vaizi, Müftülük ŞefiDin Görevlileri Derneği Başkanıve Sendika temsilcileri katıldı. İlçe Müftümüz ziarette yaptığı konuşmada "Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen Müftümüz, 'Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.' dedi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Müftümüz, gazilere de hayırlı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. Şehidin Babasıda ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek teşekkür etti.