19.11.2018

İLÇE MÜFTÜMÜZ AYDIN BOSTANCI'NIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

19 Kasım 2018 Pazartesi Günü sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.s.) yeryüzünü teşriflerinin yıldönümüdür. İlçe müftümüz  İlçe Müftümüz bu akşam ilçe Merkezi ve Köylerimizdeki bütün camilerde yapılacak mevlit programlarına halkımızı davet ediyorum dedi. Ayrıca 20/11/2018 salı günü saat 14 00 da Belediye Kültür Merkezinde (fiskomar) Mevlidi Nebi Haftası Münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı basılı Yayınlar Daire Başkabı Faruk GÖRGÜLÜ'nün konuşmacı olarak katılacağı Hz. Peygamber ve gençlik  isimli konferansa bütün halkımızı davet ediyorum dedi.

Bu vesileyle aziz milletimizin ve âlem-i İslam’ın mevlid gecesini tebrik eder, Mevlid-i Nebi’nin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederim.