21.11.2018

MEVLİDİ NEBİ HAFTASI KONFERANSI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüz Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle konferan düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayınlar daire Başkanı Dr. Faruk GÖRGÜLÜ katıldı. program İlçe Vaizi serkan DEMİRTAŞ'ın okuduğu Kur'an tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüzün selamlama konuşmasının ardından Faruk GÖRGÜLÜ  yaptığı konuşmada Peygamber efendimizin Hayatından örnekler verdi. Konuşmacı özellikle Diyanet İşleri Başkanlığının bu sene Mevlidi Nebi Haftasının Hz. Peygamber ve Gençlik temasını seçmesinin büyük isabet olduğunu belirterek peygamberimizin gençlerle kurduğu iletişimden örnekler verdi. Programa İlçe Kaymakamımız Saim ESKİOĞLU başta olmak üzere Mülki Daire Amirleri: Siyasi Parti Temsilcileri ve halkımız yoğun ilgi gösterdi. Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye takdimi yapıldı. İlçe Müftümüz tüm katılımcılara teşekkür etti.