16.04.2019

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ NİSAN AYI MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Nisan ayı mutad personel toplantısı İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI Başkanlığında İlçemiz Ulu Camide yapıldı.

Toplantıya Kuran Kursu öğreticileri, İmam Hatipler ve Müezzin Kayyımlar katıldı. Toplantıda Kuran-i Kerim tilavetinin ardından gündem maddeleri değerlendirildi. Özellikle Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla ramazan talimatı üzerinde duruldu. Ramazan-ı Şerif ayında yapılması gereken hizmetler anlatıldı.

Toplantı gündem maddelerinin değerlendirilmesi ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş’ın 81 ilde eş zamanlı olarak canlı bağlantı ile bütün personele yapmış olduğu konuşma dinlendi. Erbaş konuşmasında Türk Diyanet Vakfı’nın ülkemizde ve dünyada değişik hizmet dallarında mazlum ve mağdur insanlara yardımda bulunduğunu söyledi. Bu yılda ‘Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin’ teması üzerinde durulacağını söyledi.