27.07.2020

KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI İÇİN MERKEZ CAMİİ ÖNÜNE STANT KURULDU

Kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş sloganıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile kurban vekaletlerini emanet bilinciyle yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 149 ülke 424 kesim noktasıyla bu sene 20 milyondan fazla muhtaç aileye ulaştırmayı hedefliyor.Kurban vekaletini Diyanet Vakfına bağışlayan İlçe Müftümüz syn. Aydın BOSTANCI yaptığı açıklamada "Bu sene Covid -19 salgını sebebiyle hac' da kesilip muhtaç ülkelerdeki ailelere dağıtılan milyonlarca kurban kesilemeyecek bu sebeple bu kardeşlerimizi bu sene yalnız bırakmamalıyız.Dünyanın her yerinde Devletimizin desteği ile kurban vekaletlerini İslâmi usüllere göre 45 yıllık tecrübesiyle yerine getiren Diyanet Vakfına yurt içi 975 tl yurt dışı 825 tl olmak üzere gönül rahatlığıyla bağışlarınızı yapabilirsiniz.Kurban vekaleti vermek isteyen vatandaşlarımız www.tdv.org ve bagis.tdv.org adresinden online bağış yapabileceğiniz gibi, müftülüğümüz, ilçe merkezindeki cami görevlilerimiz ve Alaplı meydanında açmış olduğumuz standımızdaki görevlilerimize de yapabilirsiniz. "dedi.