06.10.2021

VEFA MEVLİDİ SONRASI KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 6 Ekim Çarşamba günü öğle namazından önce Alaplı Merkez Cami’inde Vefa Mevlidi Şerif programı icra edilip Müftülük personelinin okumuş olduğu Hatmi şerifin duası İlçe Müftümüz Sn.Aydın BOSTANCI tarafından yapıldı.Merkez Cami önünde Kan bağışı kampanyasınında düzenlendiği programda Din Görevlileri ve Vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mevlidinde Vaaz eden İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI ;" Bu sene Camiler ve Din Görevlileri Haftasının teması Cami ,Din Görevlileri ve Vefa diyerek bu kapsamda başta şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere vefat eden din görevlilerimiz,camilerin imar,inşa ve ihyasında bulunup vefat eden tüm geçmişlerimize vefamızı gösterek onları hayırla yad ediyoruz.Mekanları cennet olsun dedi.Cami ve cemaatinin ayrılmaz vefalı iki dost olduğunu belirten İlçe Müftüsü BOSTANCI ,siz güzel cemaatimiz varsa camilerimiz güzel,sizler yoksanız camilerimiz mahzundur."dedi.