07.10.2021

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE VEFA YEMEĞİ

Alaplı İlçe Müftülüğü, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası 2021 Yılında Vefa temasıyla, İlçemizde uzun yıllar Din Görevlisi olarak hizmet eden emekli Hocalarla yemekte bir araya geldi.Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ebediyete irtihal eden Din Görevlileri için dua eden İlçe Müftümüz Sn.Aydın BOSTANCI ;"Bu sene Vefa temasıyla ömrünü din hizmetine adamış tüm hocalarımızın haftasını tebrik ediyorum.Sizler ,uzun yıllar mihraptan minbere ,kürsüden mahfile hizmet ederek din hizmetinde bu bayrağı bizlere emanet ettiniz.Bizler de bu emanete sahip çıkarak bizden sonra ki nesillere bu bayrağı vereceğiz.Din görevlisinin emeklisi olmaz emektarı olur.Amacımız bu hafta vesilesi ile hem sizlerle bir araya gelmek hem de sizleri bir araya getirerek bir Vefa örneği göstermekti.Başta vefat edip bugün aramızda olamayan merhum hocalarımızı rahmetle anıyorum.Siz değerli hocalarımıza da Cenab-ı Haktan sağlık,huzur ve hayırlı bir ömür diliyorum.Cami ve Din Görevlileri Haftamız kutlu olsun."dedi.Program ,Emekli olan Din Görevlilerine Alaplı İlçe Müftülüğünce hazırlanan teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.
#vefa
#2021Camilervedingörevlilerihaftası