23.01.2023

İSVEÇ'E TEPKİ AMACIYLA SABAH NAMAZINDA BULUŞTUK

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek amacıyla yurt genelindeki 90 bin camide olduğu gibi sabah namazı vaktinde Alaplı Merkez Camimizde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.Alaplı İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI'nın da katıldığı Sabah Namazı Buluşmasında Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası kılınan Sabah Namazının ardından  tesbihat yapıldı.İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI yaptığı sohbette, İsveç te yaşanan olaya tepki gösterdi.Bu buluşmalarla amaçlarının Kur'an-ı Kerim'in Müslümanlar nezdindeki önemini ve değerini tüm insanlığa tekrar hatırlatmak ve Müslüman camianın bu konudaki hassasiyetini, ona bağlılığını ve saygısını ifade etmek olduğunun altını çizen İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI olayı kınadı.Program İslam'ın muzafferiyeti ve düşmanların ıslahı için edilen dua ile son buldu.