27.01.2023

REGAİP KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI MERKEZ CAMİMİZDE YAPILDI

Üç ayların müjdeleyicisi olarak kabul edilen Regaip Kandili münasebetiyle İlçemizde vatandaşlar, birçok camide namaz kılıp dua etti.Alaplı Merkez Cami'de düzenlenen Kandil Özel Programında Kur'an-ı Kerim tilaveti,Mevlid-i Şerifler, Okunan İlahiler ve Kasidelerin ardından Alaplı İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI cemaate hitap etti.Bu gecenin, zamanı, sorumlulukları, Rabb'in nimetlerini ve ibadetleri muhasebe ve tefekkür gecesi olduğunu söyledi."Bu mağfiret gecesini ibadet, iyilik ve dualarımızla iç dünyamızı ve sosyal hayatımızı kulluk ve kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye vesile yapalım. İşte o zaman Regaip gecesi rağbetimiz, Miraç gecesi miracımız, yükselişimiz,Berat gecesi affımız, Kadir gecesi ise bir ömre bedel gecemiz olacaktır inşallah. Geceniz mübarek olsun. Gecenin İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum.”dedi.Program edilen duanın ardından son buldu.